Carboden

Category:

Description

Carboden

20 kapsula Shtesë dietike
Kapsulat Carboden janë formuar mbi bazën e karbonit aktiv, të përftuar nga karbonizimi i arrës së kokosit, në mënyrë që çdo kapsulë të përmbajë 250mg të kësaj substance.

Sipas disa studimeve, aktivizimi i karbonit në gojë ul nivelet e kolesterolit, zvogëlon fryerjen dhe sasine e gazit të zorrëve, ndihmon në diarre.
Karboni aktiv përfaqëson adsorbentet gastrointestinale dhe mund të ketë aktivitet hipokolesterolemik (uljen e kolesterolit).

Rekomandohet të perdoret në:

  • -problemet tretjes,
  • -mbipeshës,
  • -gazit,
  • -aerofagia (ajri i pandërgjegjshëm qe hyn gjatë ngrenies).

Mënyra e përdorimit :

-Për problemet me tretjen:
Nëse nevojitet merrni 2-3 kapsula, 3-4 herë në ditë.

-Në rast fryrjeje :
Merni 1 gram {4 kapsula} 30 minuta para vakti dhe 1 gram {4 kapsula} menjëherë pas vaktit.

-Fëmijët më të vegjël se 3 vjec :
*1 kapsule në ditë sipas përshkrimit të mjekut.

*Përmbajtja e capsulës mund të përzihet me ujë ose pije.