Adolort Forte

Kategoria:

Përshkrimi

Adolort Forte, Qetëson dhimbjet e kyçeve

Indikacione :

  • -Osteoartrit
  • -Artrit reumatoid
  • -Dhimbjet e mesit, shpatullës dhe dhimbje të tjera.
  • -Dëmtime të kyçeve
  • -Përdoret për trauma post operatore

 

Veçoritë :
Efikas, i sigurtë, tolerohet mirë
Stimulon riparimin e kërceve dhe artikulacioneve
Zvogëlon dhimbjet e kyçeve
Ndihmon përmirësimin e lëvizjeve të kyçeve
Ndalon progresionin e artritit
Antiinflamator efikas
Lehtëson dhe zvogëlon edemat
Ndihmon tretjen dhe ka efekte antioksidante dhe antikancerogjene
Efikas në këmbët e lodhura