Adolort Gel

Kategoria:

Përshkrimi

Adolort Gel, Qetëson dhimbjet muskulare
Adolort xhel është një formulim tipik për qetësimin e dhimbjeve të kyçeve dhe muskujve që prekin mbaresa nervore sipërfaqësore.
Pasi aplikohet në lëkurë prodhohet një ndjesi ngrohtësie dhe djegieje në zonën e dhimbjes, gjë që zvogëlon dhimbjen duke parandaluar
transmetimin e impulseve të dhimbjes nga periferia. Ngrohja lokale e kombinuar me masazh në zonën e dhimbjes rrit qarkullimin e gjakut
dhe mundëson një furnizim më të mirë me oksigjen dhe lëndë ushqyese. Kjo çon në relaksimin e muskujve, lehtësimin e dhimbjeve, ndjesi çlirimi.
dhe lëvizje të përmirësuar.

Indikacionet :
Lehtëson simptomat e reumatizmës, dhimbjes, ngurtësinë e muskujve
Largon dhimbjen e mesit dhe nervit shiatik
Përmirëson dhe rrit lëvizshmërinë e kyçeve
Është i përshtatshëm për t’u përdorur në aktivitete sportive për relaksimin e muskujve
Përdoret 30 minuta përpara aktivitetit duke parandaluar lëndimet sportive
Adolort xhel bën nxehjen e muskujve duke i përgatitur për një aktivitet më të lartë dhe ul rrezikun e lëndimeve

Mënyra e përdorimit :

Fërkohet mirë zona e dhimbjes me Adolort xhel në mënyrë që përbërësi aktiv të përthithet siç duhet.
I përshtatshëm për t’u përdorur në darkë ose gjatë aktiviteteve sportive. Mund të përdoret edhe gjatë ditës pasi nuk e yndyros lëkurën.

KUJDES
Nuk duhet të përdoret në lëkurën e dëmtuar ose të inflamuar.
Pas aplikimit duart duhet të lahen mirë dhe të shmanget kontakti me sytë dhe mukozën e gojës.
Të ruhet në temperaturën e dhomës dhe të mbahet larg fëmijëve.