Curekot Ulje

Kategoria:

Përshkrimi

Vaji natural i farës së zezë pa shtesa kimike, përmban mbi 100 përbërs aktiv ushqimor dhe mjeksor.
Jashtëzakonisht efektiv dhe efikas në nxitjen e limfociteve të sistemit imunitar.

Indikacionet :
Sëmundjet e lëkurës, (neurodermatiti, ekzema)
Lloje të ndryshme të alergjive
Astma, Bronkiti, Pneumonia, ftohja dhe kolla
Tensioni i lartë i gjakut
Hipertrofi prostate
Impotenca
Menopauza
Depresioni, pagjumësia kronike
Problemet e fishkëzës së tëmthit
Çrregullime të përqëndrimit, lodhje kronike
Ndihmon në diabet, artrit
Parandalon përhapjen e qelizave të kancerit (50% ngadalësim)

Dozimi :

Mbi 15 vjeç: 2 herë në ditë nga një lugë kafe 30 minuta përpara ngrënies e ndjekur nga nje lugë gjëlle mjalt natural.
Kura zgjat 3 muaj!

Curekot nuk ka kundërindikime apo efekte anësore dhe mund të përdoret i kombinuar me të gjitha medikamentet