Denbiotic

Kategoria:

Përshkrimi

DENBIOTIC

Sinbiotik për florën intestinale normale.

Lënda aktive në 1 kapsulë
Lactobacillus acidophilus 4 billion cfu*
Bifidobacterium longum 1 billion cfu*
Prebiotic inulin 50mg

2.Përse përdoret DENBIOTIC?
DENBIOTIC është një sinbiotik që kontribon në një mjedis intestinal normal dhe tek rehatia gastrointestinale. Ai ndihmon të ruhet flora gastrointestinale normale.

3.Cfarë është DENBIOTIC?
DENBIOTIC është një sinbiotik-një kombinim inovativ i probiotikeve dhe prebiotikeve.

Probiotiket:
Sipas përkufizimit të OBSH (Organizata Boterore e Shendetesise), probiotiket janë mikroorganizma të gjalla që merren në doza të caktuara, i japin benefite konsumatorit, duke ruajtur balancën mikrobike normale të brendshme.
Lactobacillus Acidophilus dhe Bifidobacterium longum janë probiotiket më popullorë dhe efektive.
Prebiotiket:
Kompleksi prebiotik mbështet dhe forcon veprimin e probiotikëve. Prebiotiket sigurojnë nje pH të përshtatshem dhe një mjedis ushqyes të favorshem për zhvillimin sa më të mirë të baktereve të mira probiotike. Inulin tek DENBIOTIC është prebiotiku perfekt-100% i tretshëm dhe me fibra totalisht të shëndetshme dhe të krijuara nga frukto-oligosakaridet dhe polisakaridet.

Përdorimi
1 kapsule në ditë.

Si ta ruani DENBIOTIC?
Të ruhet në vend të fresket, të thatë, në temperaturen e dhomës (deri në 25°С), larg rrezeve të diellit, larg fëmijëve.