Denida Hemorroid Drops

Kategoria: Tag:

Përshkrimi

Hemorroidet jane venat varicose në anus që shfaqen si jastëkë të fryrë në muret pe pjesës fundore të zorrës së trashë, por që gjithashtu mund të dalë jashtë.

Simptoma të hemorroideve

  • Inflamacion në hapsirën e anus
  • Dhimbje në sipërfaqen anale
  • Ndjesi krruajtje dhe djegieje
  • Hemorroide të përgjakura
  • Myk i lëngshëm

Shumë njërëz kanë hemorroide një një pikë të jetës. Çfarë shkakton hemorroidet ? Shkaku më i zakonshëm është qëndrimi i gjatë ulur. Kapsllëku dhe lodhja e lëvizjes së zorrëve mund të irritojë më tejë hemorroidet. Gratë shtazëna mund te kenë hemorroide 6 muajt e fundit dhe lindja mund ti acarojë edhe më tejë. Në rrezik janë sidomos atletët që kryejne shumë veprime fizike. Mbipesha gjithashtu që shton rreziqet.

Kombinimi i pesë bimëve me propolis në formën e pomadës dendia dhe pikave denida dhe cajrat e 5 bimëve ne raport ideal, garanton që terapia e trefishtë të japë rezultate të shkëlqyera në trajtimin e hemorroideve të jashtme dhe të brendshme.

Duke përdorur

Pomadë 2 herë në ditë për të lubrifikuar hemorroidet e jashtme

Pika 3 herë në ditë 20 pika

si dhe çajin: 2 ose tre luge caji në gjysëm litri ujë të ngrohtë, dhe për tu pirë gjatë ditës.