NEURODEN

Kategoria:

Përshkrimi

NEURODEN
50 tableta

Për një performancë më të mirë, jo vetëm nervore!

Tabletat Neuroden janë një shtesë ushqimore të cilat sigurojnë mbështetje për sistemin nervor, metabolizmin dhe prodhimin e energjisë, sistemin imunitar, anemine, shëndetin e lëkurës, flokët dhe thonjtë.

Neuroden përmban raportin optimal të vitaminave B (B1, B2, B3, B5, B7, B9 dhe B12).

Komplekset e vitamins B janë të nevojshme:

  • -Për rritjen dhe zhvillimin e duhur
  • –Per përmirësimin e metabolizmit
  • –Në anemitë e shkaktuara nga mungesa e vitaminës B12 dhe/ose e acidit folik
  • –Për të moshuarit – Për funksionimin e duhur të sistemit nervor
  • –Në stres, lodhje psiko-fizike, lodhje kronike
  • –Në vegjetarianet
  • –Për përmirësimin e oreksit
  • –Për duhanpiresit dhe personat që konsumojnë alkool
  • –Për mirëqënien e lëkurës, flokëve, thonjve
  • -Për forcimin e imunitetit.

Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë, në mëngjes.

info@denida.al | www.denida.al

Distributor Eksluziv për Shqipërinë: INTERPHARMA