URODEN Shurup

Kategoria:

Përshkrimi

Shurupi Uroden është një shtesë ushqimore për parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të traktit urinar.

Qëllimi :

Për parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të traktit urinar. Ky shurup vepron në funksionimin e prostatës, fshikëzes urinare dhe veshkave.

Përmirëson gjëndjen e përgjithshme të trupit dhe stimulon sekrecionet urinare. Siguron një shpëlarje të mirë dhe ul mundësinë e infeksioneve të traktit urinar.

Boronica ushtron efekt antibiotik duke eliminuar bakteret në traktin urinar. Redukton dhimbjen, kruajtjen, djegien dhe simptoma të tjera.
Majdanozi ka efekt diuretik dhe antiseptik.
Propolisi është një imunostimulant i fortë natyror që inkurajon veprimtarine e gjithë trupit të njeriut.

100 ml shurup përmban :

  • Mjaltë 80%
  • Ekstrakt propolisi 2,5%
  • Ekstrakt boronicë e kuqe 10%
  • Ekstrakt boronicë e zezë 5%
  • Ekstrakt majdanozi 10%
  • Ujë i distiluar 2,5%

Dozimi dhe mënyra e përdorimit :
Fëmijët mbi 6 vjec: 1 lugë caji 2 herë në ditë gjysëm ore para ngrënies.
Të rriturit: 1 lugë gjelle 2 herë në ditë gjysëm ore para ngrënies.

Paralajmërime
Ky shurup nuk rekomandohet për diabetikë. Tunde para përdorimit. Të mbahet larg fëmijëve të vegjël. Nuk rekomandohet për personat të ndjeshëm ndaj konponentëve të produktit. Produkti përmban përbërës me origjinë bimore që mund të cojnë në përndryshime të vogla në përbërjen dhe pamjen. Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.