VITAMIN C 500mg

Kategoria:

Përshkrimi

VITAMIN C 500mg

Forcon dhe nxit sistemin imunitar.

Rekomandimi:
1-2 tableta në ditë pas ushqimit.

VITAMIN C 500mg
Improves health of the immune system
Suggested Use:
1 – 2 tablets a day after meal.