Aquaden Nose Spray

Kategoria:

Përshkrimi

Aquaden Nose Spray

Përbërësit: Ujë izotonik i purifikuar me minerale, oligoelemente, vajra esenciale të eukaliptit, mente, livando, propolis dhe vitamine c.

Përdorimi:

  • për fëmijët dhe të rriturit me sinuse të bllokuara.
  • për higjenën e përditshme të hundëve.
  • për persona që qëndrojnë për një kohë të gjatë ambjente me ajër të kondicionuar.
  • në rastet kur vuani nga një mukozë e thatë nazale.

Mënyra e përdorimit:

Disa herë në ditë në secilën anë të hundës sipas nevojës.

Ruajtja:

Të ruhet në një vend të thatë, të errët, larg dritës, nën 25° C.