Denivit Gjethe Delli

Categories: ,

Përshkrimi

Shurup 100% natyral, i përftuar nga ekstrakti i gjetheve të dellit lehtëson kollën e thatë, irrituese dhe ngjirjet e zërit.
Veprimet:
Gjethja e dellit përmban taninë, pektina, acid limoni, vitamin C, saponina, fitoncide. Gjithashtu përmban mucilagje, vaj, proteina dhe sheqer. Është një produkt bimor tradicional i përdorur gjerësisht për lehtësimin e kollës së thatë dhe për vetite antibakteriale.
Vitamina C është një antioksidant dhe vepron duke stimuluar sistemin imunitar.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit :
Fëmijë 1-6 vjeç: 3 herë në ditë nga 2,5 ml (lugë kafeje)
Fëmijë 6-12 vjeç: 3 herë në ditë nga 5 ml (lugë caji)
Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 3 herë në ditë nga 10 ml

100 ml shurup përmban :

  • Ekstrakt rrenjë gjethe delli 5% (Extractum Plantaginis folium)
  • Vitamin C 400 mg
  • Sakarozë
  • Pluhur konservues
  • Ujë të distiluar

Paralajmërime
Ky shurup nuk rekomandohet për diabetikë. Tunde para përdorimit. Të mbahet larg fëmijëve të vegjël. Nuk rekomandohet për personat të ndjeshëm ndaj konponentëve të produktit. Produkti përmban përbërës me origjinë bimore që mund të cojnë në përndryshime të vogla në përbërjen dhe pamjen. Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.

Ky produkt bimor nuk ka nevoje per recete mjekesore!