Denida- Reina Baby Krem

Kategoria:

Përshkrimi

Krem për bebe me vaj bajame dhe oksid zinku

Vetitë :
Mund të përdoret te nënat dhe te bebet që nga dita e parë e lindjes
Ka veprim anti-septik dhe mbrojtës për lëkurën delikate të bebeve
Përdoret në rastet e irritimit nga pelenat ose në skuqje të lehta nga kimikatet dhe agjentët natyror.
Përdorimi i përditshëm mundëson një hidratim dhe mbrojtje të lëkurës së bebit dhe nënës nga acarimet.

Kremi i bebit Denida është kremi i duhur për lëkurën delikate të foshnjave tuaja.
Ky krem përmban vaj esencial të bajames, është pa shtesa konservuese dhe është 100% natural me cilësi të lartë.
Në sajë të përmbajtjes së oksidit të zinkut ndihmon në skuqjet dhe fërkimet e shkaktuara nga pelenat.