Uroden Kapsula

Kategoria:

Përshkrimi

Uroden kapsula për parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të traktit urinar.

Qëllimi :

Është një kombinim inovativ i 3 përbërësve për mirëqënien e traktit urinar. – kontribon në funksionimin normal të traktit urinar.
Ndihmon në procesin natyral të ekskretimit të traktit urinar.
Rikthen funksionin natyral të traktit urinar.
Përmbajtja: Boronicë Amerikane (Vaccinium Macrocarpon), Thupra e bardhë (Betula Platyphylla), Propolis 10%.
Boronica e kuqe amerikane (Vaccinium Macrocarpon) 60% proantocianidina.

Boronica e kuqe amerikane kontribon në gjëndjen normale të traktit urinar.
Thupra e bardhë (Betula Platyphylla) 5% flavanoide.
Thupra e bardhë ndihmon në procesin e pastrimit urinar natyror. Ekstraktet e thuprës së bardhë ndihmojnë në nxitjen e urinimit gjë që lehtëson largimin e bakterit nga urina.
Propolis 10% flavanoide (Galangin)
Propolisi ndikon në shërimin natyral të traktit urinar. Propolisi është një antiseptik natyral që zotëron ekfekte shumë pozitive në organizëm. Ai ndihmon në sistemin imunitar të trupit, përfshirë këtu edhe shërimin e traktit urinar. Përbërja kryesore e propolisit janë flavanoidet, glikozidet, estere, terpene, vitamina, minerale etj. Ekstrakti i propolisit tek URODEN përmban një sasi të lartë të flavanoideve galangin (10%), një biomolekule e rëndësishme për veprimin e propolisit.

Përdorimi:
1-2 kapsula në ditë, të marra me ujë të mjaftueshëm.