Timo Flu Shurup

Kategoria:

Përshkrimi

Shurup me përbërje të trumzës dhe propolisit. Është një shtesë dietike që ndikon në forcimin e imunitetit dhe vepron në traktin respirator duke qetësuar kollën.
Trumza (thymus serpyllum) është shumë efikase në infeksionet respiratore të fytit dhe ka ndikim shumë lehtësues tek astma bronkiale. Ka efekt qetësues të kollës së thatë dhe asaj produktive.
Propolisi është efikas kundër baktereve, viruseve, kërpudhave si dhe vepron dukshëm në mukozën e traktit të sipërm respirator.
Dozimi dhe mënyra e përdorimit :
-Fëmijët 1-6 vjec: tre herë në ditë nga 2.5ml pas ushqimit.
-Fëmijët 6-12 vjec: tre herë në ditë nga
 5ml pas ushqimit.
-Të rriturit: tre herë në ditë nga 10ml pas ushqimit.
Paralajmërime Ky shurup nuk rekomandohet për diabetikë, për personat e ndjeshëm ndaj përbërësve të shurupit. Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.
*Formulë origjinale natyrore