FerroDen

Kategoria:

Përshkrimi

FerroDen – Lufton Aneminë dhe përmirëson shëndetin
Propolis, hithër, fletë boronice, Achilea millefolium (kunice), mjalt.

Qëllimi :
Kjo recetë unike kombinon përbërësit mjeksor nga të cilat një pjesë operojnë vetëm në përmirësimin e kushteve anemike ndërsa të tjerat veprojnë në përmirësimin e përgjithshëm të proceseve fiziologjike duke çuar në përmirësimin e oreksit.

Dozimi :

Fëmijet mbi 6 vjeç : 2 herë në ditë nga një lugë çaji, 30 min para ngrënies

Të Rriturit : 2 herë në ditë nga një lugë gjëlle, 30 minuta përpara ngrënies.

Kujdes ! Shurupet nuk këshillohen për diabetikët