Propoden Spray për Adult

Kategoria:

Përshkrimi

20 % ekstrakt propolisi, rrëshira balsamike, dyll blete, vajra esenciale, terpene, lëndë taninike.

Qëllimi :
Propolisi është i pasur me aminoacide dhe ka përmbajtje të lartë vitaminash përfshirë bioflavononide me efekte antioksidante.
Përmban vitaminë B1, B2, B6, C, E, acid nikotinik, acid pantotenik.

Gjitashtu për fëmijët kemi propoden kids

me shije frutash :

Përmirëson rezistencën dhe sistemin imunitar. Spray propoden me portokall e limon ka veprim kundër bakterieve e viruseve të stinës. Përforcon mbrojtjen e sistemit imunitar dhe ndihmon në një shërim më të shpejtë. Vepron me membranat mukotike të traktit të sipërm respirator.

Dozimi :

Propoden spray për të rritur : 3 herë në ditë nga dy spay në fyt

Propoden spray për fëmijë: 3 herë në ditë nga dy spay në fyt