Gavez Gel

Kategoria:

Përshkrimi

Përmbajtja: Ekstrakt Gavez 30%, propilenglikol, glicerol, aetheroleum pini dhe karbomer

Përdorimet :

Xheli ndihmon epitelizimin, kullimin dhe rigjenerimin e indeve të dëmtuara.
Eliminon dhimbjen pas frakturave, luksacioneve, lëndimeve sportive dhe sindromave post-traumatike.
Ndihmon në shërimin e sëmundjeve reumatizmale.
Përdoret në lëndimeve e kockave, kërceve, tendinave.
Ndihmon në shërimin e frakturave, plagët e kockave që shërohen ngadalë, dhe aty ku plaga ka depërtuar në kocka.
Ndihmon në shërimin e goditjeve, hematomave dhe uljen e edemave.
Ndihmon në ndrydhjet dhe lëndimet nga mbingarkesa dhe lodhja e muskujve, kockave, tendinave.
Përbënë një alternativë të mirë në frakturat e shkaktuara nga osteoporoza.
Ndihmon në sëmundjet e kockave, inflamacionet e kockes maksilare inferiore dhe sarkomat.
Ka efekt edhe në nekrozat e kockave.

Mënyra e përdorimit : 3 herë në ditë duke masazhuar lehtë.
Kundërindikacion : Nuk lejohet përdorimi në plagë të hapura dhe të infektuara.