Propoden Honey & Lemon

Kategoria:

Përshkrimi

PROPODEN

Mjalte dhe limon

Paketimi: 18 karamele /4-5 karamele ne dite.

-Efekt i dobishem ne inflamacionet e fytit , gojes dhe rrugeve te frymemarrjes.

-Ndihmon ne permiresimin e sistemit imunitar.

-Karamelet Propoden perdoren per te lehtesuar simptomat:

• Ne ngjirjet e zerit per shkak te te ftohtit.

• Ne gjendjet e gripit, ftohjes.

• Ne inflamacionet e lehta te fytit dhe gojes, mishrave te dhembeve.

Propolis

Propolis eshte nje produkt unik I bleteve, me efekte te shumefishta ne trupin e njeriut.

Ndihmon ne te gjitha sistemet e trupit, duke perfshire forcimin e sistemit respirator dhe imunitar.

Permbajtja bazike e propolisit perfshin: flavanoide, glikozide, estere, terpene, vitamin, minerale dhe te tjera.

Ekstrakti i propolisit ne brendesi te permbajtjes se karameleve Propoden permban nje sasi te madhe te flavanoideve galantanine (10%).

Mjalti dhe limoni:

Kombinimi klasik per nje fyt te ngjirur. Mjalti se bashku me vajrat esenciale te limonit, kane nje efekt zbutes ne gjatesine e fytit. Mjalti dhe limoni kane nje permbajtje te larte te perberesve te dobishem si vitamina C dhe antioksidante te tjere qe stimulojne sistemin imunitar.

Si ti marrim karamelet Propoden?

Te administrohen 5 karamele ne dite:nje karamele te mbahet ne goje cdo 2-3 ore.

Suplementet ushqimore nuk perdoren si zevendesues te dietes se balancuar.

Mos e tejkaloni dozen ditore te rekomanduar.