Pomadë për reumatizëm Mast Reum

Kategoria:

Përshkrimi

Mast Reum
Pomada është e përdorur në trajtimin e sëmundjeve reumatike, nevralgji, dhe lëndimet sportive

Vepron duke penetruar në muskuj, tendina, kërce e kyçe dhe përshpejton reduktimin e simptomave lokale inflamatore, dhimbjen, ënjtjen dhe skuqjen.

Rekomandohet në :
Artrit dhe reumatizëm
Qarkullimin e dobët të gjakut
Venat Varikoze