Denivit Liken Islande

Kategoria:

Përshkrimi

Shurup i përftuar nga ekstraktet e Liken Islande është një produkt shtesë dietik që lehtëson kollën e thatë, ngjirjet e zërit dhe inflamacionin e rrugëve të frymëmarrjes.
Qellimi: Largon kollën irrituese dhe ngjirjet e zërit.

Veprimet:

Shurupi Denivit Liken Islande në sajë të efektit emolient të përbërjes mucilagjinoze vesh mukozat e irrituara, duke i mbrojtur ato dhe duke ulur inflamacionin.

Vitamina C është një antioksidant dhe vepron duke stimuluar sistemin imunitar.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit :
Fëmijë 1-6 vjeç: 3 herë në ditë nga 2,5 ml (lugë kafeje)
Fëmijë 6-12 vjeç: 3 herë në ditë nga 5 ml (lugë caji)
Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 3 herë në ditë nga 10 ml

100 ml shurup përmban :

  • Ekstrakt liken islande 30 ml 5% (Extractum Cetraria Islandica)
  • Vitamin C 400 mg
  • Sakarozë
  • Pluhur konservues
  • Ujë të distiluar (5 ml-20 ).

Paralajmërime
Ky shurup nuk rekomandohet për diabetikë. Tunde para përdorimit. Të mbahet larg fëmijëve të vegjël. Nuk rekomandohet për personat të ndjeshëm ndaj komponentëve të produktit. Produkti përmban përbërës me origjinë bimore që mund të cojnë në përndryshime të vogla në përbërjen dhe pamjen. Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar