Melhem Denida

Kategoria:

Përshkrimi

Është një produkt tërësisht natural i përgatitur nga vajra esencial dhe ekstrakte të bimëve mjeksore. Ka përdorim mjaft të gjerë.

Veprimi dhe efektet:

Ushqen dhe rigjeneron lëkurën e thatë, të fortë dhe të plasaritur.
Parandalon dhe heq reaksionet alergjike të lëkurës nga kontakti me kimikate të ndryshme, bizhuteri që mund të japin reaksione, materiale natyrore, artificiale.
Qetëson kruajtjen dhe djegien e shkaktuar nga pickimi i insekteve
Zbut acarimin e lëkurës të shkaktuar nga djersa apo depilimi.
Lehtëson dhe ripërtërin inflamacionet e lëkurës si dermatit dhe skuqje me origjinë të ndryshme, akne, herpes, ekzeme, ulcera, hemorroidet e jashtme etj…
Qetëson dhe zbut lëkurën e irrituar të bebeve (nga pelenat)
Parandalon shfaqien e shenjave të reja dhe ekzistuese në gratë shtatëzëna.